Štýl investičných fondov a miesto prekladu - Lapšanský, Ladislav
Jazyk investičných fondov - zvláštny útvar mixu odborného a obecného jazyka. Náčrt kvality slohu investičných fondov na príklade výročnej správy investičného fondu KBC Renta.