Environmentální spolupráce v konfliktních oblastech - Waisová, Šárka
Environmentálna spolupráca ako nástroj transformácie a riešenia konfliktov. Podmienky vzniku a fungovania environmentálnej spolupráce v oblastiach politických konfliktov. Prípadové štúdie: Arménsko a Azerbajdžan, Čína a Taiwan, India a Pakistan, Izrael a Palestínska autorita, Južná Kórea a Severná Kórea, Thajsko a Kambodža.