Postoj zamestnávateľských subjektov k uplatniteľnosti absolventov neekonomických vysokých škôl - Záležáková, Eliška
Pripravenosť absolventov a kvalita ekonomických vedomostí absolventov Akadémie policajného zboru a Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave. Hodnotenie názorov zamestnávateľských subjektov na uplatniteľnosť absolventov neekonomických vysokých škôl.