Konkurenceschopnost organizací v procesu zvládání chronické krize - Tužová, Julie
V príspevku sú načrtnuté iné možnosti znižovania nákladov než klasickou formou, čo bolo vždy prepúšťanie zamestnancov. 2 prípadové štúdie.