Analýza potrieb praxe v oblasti ekonomického vzdelávania - pohľady subjektov zamestnávajúcich absolventov Slovenskej zdravotníckej univerzity - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zdravotníctvo ako sektor ekonomiky, ktorý prechádza neustálymi zmenami. Rozšírenie ekonomicko-manažérskych zručností riadiacich pracovníkov, ktorí sú na vrcholných riadiacich pozíciách bez ekonomického vzdelania.