Dynamika kreditního rizika v ČR - Šumná, Petra
Kreditné riziko a jeho determinanty verzus hospodársky cyklus a procykličnosť. Makroekonomické determinanty kreditného rizika. Inflačné očakávania. Pravdepodobnosť deflautu. Dynamika kreditného rizika v bankách Českej republiky.