Nedokonalý svet dokonalých ľudí - Švorcová, Petra
Príbehy mladých podnikateľov, ktorí úspech dosiahli svojim perfekcionizmom. Ako sa správajú perfekcionisti. Pokračovanie v hľadaní dokonalosti, ktorá neexistuje. Zdraví perfekcionisti. Nezdraví perfekcionisti.