Strategické plánovanie ako nástroj zvyšovania flexibility na trhu práce - Hronec, Štefan
Príspevok poukazuje na význam plánovania v oblasti aktívnej a pasívnej politiky trhu práce. Zameriava sa na historický kontext a význam strategického plánovania v tejto oblasti, ako aj metódy, ktoré môžu byť pri plánovaní využívané. Sumarizuje strategické dokumenty, správy a politiky na úrovni EÚ, ktoré v priamom spojení s politikou vzdelávania ovplyvňujú zamestnateľnosť a zvyšujú flexibilitu pracovnej sily.