<The> Ukraine Economy in the Time of Political Instability - Bikár, Miloš, 1973-
Hospodársky vývoj Ukrajiny. Menová politika a režim výmenného kurzu. Regionálny rozvoj. Krym a ukrajinská kríza. Súčasná ekonomická a politická situácia.