Rola Jamesa Milla vo formulácii princípu komparatívnych výhod - Grančay, Martin, 1984-2024
Základné body vedeckej diskusie o autorstve princípu komparatívnych výhod a argumenty v prospech Davida Ricarda, Roberta Torresa a Jamesa Milla. Úloha Jamesa Milla v tejto oblasti výskumu.