Slovensko v srdci geopolitických síl - Machová, Renáta
Podstata pojmu geopolitika. Geopolitické mocenské vzťahy sveta v 21. storočí. Geopolitické otázky Európy v 21. storočí. Geopolitika strednej a východnej Európy.