Zamestnanecká prémia v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Aké okolnosti sa zisťujú pri skúmaní nároku na zamestnaneckú prémiu. Kedy si zamestnanec môže uplatniť nárok na zamestnaneckú prémiu. Praktické príklady.