Uplatnenie daňových zvýhodnení v roku 2014 podľa zákona o dani z príjmov - Válek, Juraj, 1981-
Zákon o dani z príjmov umožňuje v roku 2014 daňovníkovi uplatniť rôzne daňové zvýhodnenia akými sú nezdaniteľné časti základu dane na daňovníka a na manželku alebo manžela a dobrovoľný príspevok na starobné dôchodkové sporenie ako aj uplatnenie daňového bonusu na vyživované dieťa a uplatnenie zamestnaneckej prémie.