Analýza potrieb praxe v oblasti ekonomického vzdelávania - pohľady absolventov Fakulty verejného zdravotníctva Slovenskej zdravotníckej univerzity - Jankelová, Nadežda, 1966-
Názory absolventov fakulty verejného zdravotnícva Slovenskej zdravotníckej univerzity. Prieskum a analýza potrieb praxe v oblasti ekonomického vzdelávania v neekonomických študijných odboroch.