Daňová kontrola - Mrukviová Tomiová, Sandra
Proces daňovej kontroly, účel daňovej kontroly. Kedy zákon pripúšťa opakovanú daňovú kontrolu. Povinnosti kontrolovaného daňového subjektu. Rozšírenie výkonu daňovej kontroly. Praktické rady.