Práva a povinnosti obecnej polície - Neupauerová, Zuzana
Pôsobnosť polície v inej obci. Základné povinnosti príslušníkov obecnej polície. Všeobecné oprávnenia príslušníkov obecnej polície. Použitie donucovacích prostriedkov.