Zamestnanci a ich stimulovanie - Tichý, Miroslav
Úlohou manažmentu organizácie je ovplyvňovať (stimulovať) pracovnú motiváciu. Hmotné a nehmotné stimuly. Mzdový systém. Príplatky, prémie, podiely na hospodárskych výsledkoch.