Společenská smlouva jako spotřebitelský kontrakt, společník jako spotřebitel? - Hulmák, Milan
Definícia spotrebiteľa v slovenskom a českom právnom poriadku. Miera ochrany spotrebiteľa ako subjektu, ktorý nadobúda obchodný podiel v obchodnej spoločnosti.