Riadenie pracovnej disciplíny - Rolková, Monika
Cieľ riadenia pracovnej disciplíny. Problémy, ktoré je potrebné so zamestnancami riešiť. Chyby manažérov pri vedení disciplinárnych pohovorov. Reakcie zamestnancov počas disciplinárneho pohovoru.