Endogénne koncepcie a možnosti ich uplatnenia pri rozvoji vnútorného potenciálu regiónu - Tvrdoň, Jozef
Koncepčné prístupy k regionálnemu rozvoju. Exogénny regionálny rozvoj. Endogénny regionálny rozvoj. Endogénny regionálny rozvoj v porovnaní so stratégiou orientovanou na mobilitu. Odraz reality v koncepčných prístupoch vysvetľujúcich regionálny rozvoj.