Poznáte TOC? - Poniščiaková, Oľga
TOC (Theory of Constrains) - teória, ktorú odborníci považujú za prevratnú školu na ceste za výrazným zvyšovaním ziskovosti a najjednoduchšiu metódu zvyšovania výkonnosti podniku. Vychádza z predpokladu, že ľudia sú omylní; za predpokladu, že ich chyby je možné pomenovať, popísať, bude možné zistiť tiež príčiny ich vzniku a potom bude veľmi jednoduché nežiadúce chyby odstrániť. Nástroje TOC.