Analýza identifikácie kreatívneho odvetvia kultúrne dedičstvo - Mišúnová, Ema
Kultúra a kreatívny sektor. Kompozícia kultúrneho a kreatívneho priemyslu. Kultúrne bohatstvo ako oblasť kreativity. Subodvetvia kultúrneho dedičstva. Najnavštevovanejšie objekty múzeí SR v roku 2012. Štatistika kultúry a kreatívneho priemyslu.