Neverbálna komunikácia - Kopčíková, Mária
Neverbálna komunikácia, neverbálne prejavy - mimika, gestikulácia, haptika, fonika, proxemika, teritorialita, posturológia, kinestetika, paralingvistika, produkcia - stručná charakteristika každého prejavu.