Nová legislatíva prinesie väčšiu bezpečnosť - Mišíková, Veronika
Nariadenie EÚ č. 1169/2011 o poskytovaní informácií spotrebiteľom o potravinách, nadobudne účinnosť 13. decembra 2014. Nariadenie sa vzťahuje na všetky potravinárske produkty. Povinné údaje na balených potravinách. Informácie pomôžu aj alergikom.