EDI: kde zaspali logistici? - Brezovský, Jozef
Elektronická výmena dát (EDI) vytrvalo rastie ako do objemu zasielaných správ, tak aj do rozsahu. Okrem klasických oblastí, ako sú rýchloobrátkový tovar, či automobilový priemysel, EDI už dávno prerástla aj do ďalších sektorov.