Role státu v ekonomice a státní kapitalismus. Případ Singapuru - Jiránková, Martina
Liberalizmus, merkantilizmus a modely kapitalizmu. Rozvojový štát a štátny kapitalizmus. Ekonomika Singapuru. Úloha štátu.