Quantitative and Qualitative Assesment of Evolution of the Slovak Banking System - Širaňová, Mária
Historický vývoj bankového sektora na Slovensku - kvantitatívna a kvalitatívna analýza. Obdobie privatizácie, prístupu do EÚ, prechodu na euro a finančná kríza.