Development and Characteristics of Slovac Bankig System - Horvátová, Eva, 1958-
Tri podstatné etapy vývoja po r. 1989 - kreácia, vývoj a vstup do eurozóny. Zavedenie dvojstupňového bankového systému a privatizácia štátnych bánk. Faktory vývoja - vlastnosti a analýzy. Štatistické a analytické techniky hodnotenia kvality bankového trhu.