Measuring capability maturity of knowledge management implementation - Miklošík, Andrej
IKT sektor SR a identifikácia stavu spôsobilosti implementácie procesov znalostného manažmentu. Členenie zložiek CMM (Capability maturity model) do piatich kategóriií na základe výkonnosti v implementačných procesoch.