K problematike finančnej gramotnosti - Guláš, Radoslav
Pojem gramotnosť. Druhy gramotnosti. Zložky gramotnosti. Pojem finančná gramotnosť. Finančné vzdelávanie. Finančná exklúzia. Meranie finančnej gramotnosti.