Flexibilizácia trhu práce z pohľadu politík Európskej únie - Pisár, Peter
V príspevku sa autori bližšie zameriavajú na flexibilizáciu práce tak z hľadiska organizácie pracovného času, ako aj z hľadiska vybraných foriem zamestnávania v krajinách Európskej únie a následne na implementáciu vybraných flexibilných foriem zamestnávania a možnosť ich implementovania do pracovnej legislatívy v Slovenskej republike.