<The> consequences of a flexible labour market for Polish families - Ucieklak-Jeż, Paulina
Príspevok popisuje proces deregulácie poľského trhu práce, predstavuje flexibilné formy zamestnávania používané zamestnávateľmi v Poľsku a tiež polemizuje o ich vplyve na sociálnu a ekonomickú situáciu rodín, ktorých členovia sú zamestnaní na základe týchto typov zmlúv.