Aktuálne problémy ohodnocovania podnikov pri fúziách a akvizíciách a ich riešenie - Hečková, Jaroslava
Explikácia stanovenia všeobecnej hodnoty akcií podnikov podieľajúcich sa na zlúčení alebo splynutí na účely zistenia hodnoty primeraného protiplnenia z hľadiska teórie i právnej úpravy a návrhom pre prax aplikovateľných riešení vybraných problémových oblastí a úskalí metodiky platnej v podmienkach Slovenskej republiky v súčasnom období.