Kultura organizace založená na investicích do lidí - Michálek, Zdeněk
O medzinárodnej norme Investors in People, ktorá pomáha tisíckam organizácií po celom svete zvyšovať svoju výkonnosť pomocou motivovaných zamestnancov. Norma funguje i v ČR. Základné princípy normy.