Je to o človeku, nie o tom, odkiaľ pochádza - Krištofičová, Dagmar
Rozhovor s historikom a výkonným riaditeľom Bratislavského okrášľovacieho spolku (BOS), Marošom Mačuhom, o aktivitách, projektoch a cieľoch BOS v hlavnom meste SR - Bratislavy.