Generácia Y - Jovankovič, Branislav
Budúcnosť patrí generácii Y. Generácie zamestnancov a rozdiely medzi nimi. Motto dnešných mladých ľudí - "všetko je možné". Charakteristika generácie Y. Očakávania generácie Y od zamestnania. Syndróm malého Budhu. Čo chcú robiť, pre koho a za koľko.