Katastrofálna povodeň v balkánskej časti povodia Dunaja v máji 2014 a varovanie EFAS - Bírová, Michaela
Povodeň na Balkáne v máji 2014. EFAS (Európsky povodňový varovný systém). Celkový počet vydaných výstrah a varovaní v máji 2014. Kladné hodnotenie Slovenska.