Michal Bursík: Túžim vrátiť nášmu remeslu stavovskú česť - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s personálnym riaditeľom hotelov Kempinski o hľadaní a prijímaní nových zamestnancov, o stáži študentov v hoteli, o systéme motivácie študentov, o vyhľadávaní talentov, o presonálnej práci.