Trendy v riadení ľudských zdrojov - Jovankovič, Branislav
Zápas o talenty a globalizácia trhu. Podpora lídrov a nástupníctvo. Koncepcia Work-life balance. Transformácia HR oddelení. Nové technológie v HR.