Štatistická analýza štátnych rezervných fondov - Ficová, Antónia
Analýza celkových investícií v krajinách so Štátnymi rezervnými fondmi. Podiel investícií za 43 krajín za ktoré boli oficiálne informácie k dispozícii. Prezentácia výsledkov analýz investícií štátov, ktoré zakladajú Štátne rezervné fondy. Vzájomný vzťah investícií k hrubému domácemu produktu, hrubým národným úsporám, objemu vývozu tovarov a služieb a celkovému štátnemu dlhu.