Zahoďte karty a kľúče, trendom je biometria - Lisá, Lea
Biometrický systém slovenskej firmy Innovatrics. Celosvetový líder v oblasti rozpoznávania odtlačkov prstov s realizáciami vo všetkých krajinách sveta okrem Antarktídy. Algoritmus na rozpoznávanie odtlačkov prstov ocenený niekoľkými medzinárodnými cenami. Majiteľ a spoluzakladateľ slovenskej firmy - Ján Lunter. Rozhovor s Jánom Lunterom.