Kam kráča hotelový marketing? - Hrubalová, Lucia
Trendy v hotelovom marketingu. Mobilné zariadenia na vzostupe. Kompatibilita elektronického obsahu. Dôležité sociálne siete. Profil hotela na Google+. Meta-vyhľadávacie nástroje. Internetové distribučné systémy. Remarketing a geotargeting.