Analýza disparít v podieloch hospitalizovaných dospelých pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti v Bratislavskom a Banskobystrickom kraji - Gavurová, Beáta, 1972-
Výsledky analýzy závislosti podielu hospitalizovaných dospelých pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti v Bratislavskom a Banskobystrickom kraji spracované metódou analýzy upravených rezíduí, ako aj zhodnotenie celkového vývoja jednodňovej zdravotnej starostlivosti všetkých pacientov za roky 2009 – 2012, odkedy sú výkony jednodňovej zdravotnej starostlivosti evidované NCZI. Následne boli zosumarizované problémy vývoja jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Význam analýz jednodňovej zdravotnej starostlivosti pre zdravotnú politiku Slovenska.