Relais & Châteaux: "Sme rodina" - Mištík, Richard
Hotelová a reštauračná značka Relais & Châteaux - história vzniku a vývoj. Kvalitné vybavenie, výnimočná gastronómia a pobyt podľa francúzskeho sloganu Art de vivre (umenie žiť). Päťdesiate roky minulého storočia - vznik Cesty šťastia (La Route du bohneur). Členstvo v asociácii. Vedenie. Rok 2014 - 60. výročie vzniku. Stav v súčasnosti - 520 hotelov v 60 krajinách sveta.