Vybrané problémy hodnotenia výkonnosti podniku - Czillingová, Jana
Vyjadrenie výnosnosti pomocou ukazovateľov rentability ROI, ROA, ROE. Vypovedacia schopnosť a zhodnotenie týchto ukazovateľov. Aký zisk a kedy využiť v čitateli ukazovateľov rentability. Nové trendy hodnotenia výkonnosti. Produkčná a realizačná výkonnosť podniku. Význam a využitie ukazovateľov EVA. Porovnanie EVA s EPS, ROA.