Demografické aspekty flexibility práce na Slovensku - Koróny, Samuel
Výsledky výskumu venovaného vzťahu flexibility práce a demografických ukazovateľov. Zber údajov bol zrealizovaný formou dotazníkového zisťovania na vzorke vyše 400 respondentov (rodičov maloletých detí) z Banskobystrického kraja. Na analýzu údajov bol použitý rozhodovací CRT strom.