Faktorová analýza a analýza reliability položiek dotazníka na zisťovanie finančnej gramotnosti - Čonková, Monika, 1976-
Príspevok prezentuje tvorbu a hodnotenie položiek dotazníka skúmajúceho atribúty postojov a správania sa ako súčasť finančnej gramotnosti s akceptovateľnou spoľahlivosťou hodnotenou koeficientom vnútornej konzistencie a validitou hodnotenou faktorovou analýzou.