Knowledge Spillover in Human Resources Planning. Evidence from the Slovak Republic - Chebeň, Juraj
Preskúmanie rozdielov v plánovaní HR vo vybraných podnikoch SR. Podiel zahraničného kapitálu na celkovej podnikovej kapitálovej štruktúre ako hlavný determinant. Ekonomická integrácia, globalizácia, a PZI. Rozdielnosť prístupu ku plánovaniu HR na základe výšky kapitálovej účasti zo zahraničia potvrdená Kruskal-Wallis ANOVA a Tukey post-hoc testom.