Porovnanie produkčnej výkonnosti jednotlivých krajov SR v členení podľa NUTS3 pomocou komplexného ukazovateľa - Raisová, Manuela
Porovnanie produkčnej výkonnosti 7 krajov SR v členení podľa NUTS3. Pre toto porovnanie bol zostavenýi komplexný ukazovateľ pozostávajúci zo 4 čiastkových ukazovateľov. Na základe vypočítaného ukazovateľa bolo zistenéi, že najmenej výkonný kraj je Prešovský kraj a k najvýkonnejším krajom patria Trnavský, Žilinský a Košický kraj.