Specification of the Quality of Work Life Characteristics in the Slovak Economic Environment - Sojka, Ladislav
Kvalita pracovného života QWL (quality of work life ) v ekonomickom prostredí akademickej praxe. Definícia QWL a charakteristika, ktorá je relevantná pre slovenské ekonomické prostredie. Typológia, vlastnosti a metódy výpočtu QWL.